Inloggen English MENU
Home Over ons Spaarnestad Photo Historie Nationaal Archief / Gahetna.nl Particulieren Fotograaf onbekend Agenten Mensen Collectie & meer Collectie Spaarnestad Uitgelicht John Kleinen - China 1971 Podcasts Crossover Fotomonologen door Rob Moorees Support Tarieven en betalingsmogelijkheden van facturen Leveringsvoorwaarden Hulp bij onderzoek Beeld bestellen en veel gestelde vragen Contact

0
Filters wissen Sluit

Oriëntatie

Periode

t/m

Categorie

Trefwoorden Engels

Land

Collectie

Materiaal

Kleur


Podcast

Aan de hand van bijzondere foto's of verhalen uit de Collectie Spaarnestad van het Nationaal Archief is een serie podcasts (Mp3 geluidsbestanden) gemaakt. Samen met De Kostgangers (Danielle Emans en Geert van de Wetering) zijn fotoverhalen opgenomen waarin de koppeling wordt gemaakt tussen de beelden en de kennis, ervaringen en voorbeelden van direct betrokkenen en experts uit kunst, wetenschap of fotografie. Een bijzondere luisterervaring, niet alleen informatief, maar een compositie van journalistiek, muziek en indien gewenst ook beeld.

Fotogravin Inez van 't Hoff


De biografie van Fotogravin Inez van 't Hoff is de eerste podcast waarin we vertellen over een Nederlandse fotografe die in een korte periode, na de Tweede Wereldoorlog, haar naam wist te vestigen als vrouw in een mannenwereld.

Luister naar de podcast

Volop Amerika


Per schip maakten Ed en Gerda van der Elsken in 1959/1960 een wereldreis in samenwerking met de Katholieke Illustratie (tegenwoordig Nieuwe Revu) en de Beatrijs (de katholieke versie van de Libelle) van uitgeverij De Spaarnestad. In 'Volop Amerika' zijn fragmenten opgenomen uit het artikel dat Gerda schreef over het bezoek aan Los Angelos.

Luister naar de podcast

Nieuwe selectie

Geef hieronder een naam voor de nieuwe selectieItems delen

Vul hieronder de gegevens in van de persoon waarmee je de items wilt delen.

Deel

Verwijder selectie

Weet je zeker dat je deze selectie wilt verwijderen?

Ja Nee

Wijzig naam

Geef hieronder een andere naam voor deze selectie.

Gebruik

Vermelding creditline verplicht:

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.


Verzenden

Downloaden ZIP

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je bestand wordt nu klaargezet.


Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.

Sluit

Inloggen

Wij hebben geen account gevonden met deze gegevens. Probeer opnieuw in te loggen met de juiste gegevens.

Je bent ingelogd bij Spaarnestad. Druk op de onderstaande knop om dit venster te sluiten.

Sluit

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder je e-mailadres in waarmee je bent ingeschreven bij de beeldbank. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te herstellen.

Je wachtwoord is verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. In de mail bevindt zich een link om je wachtwoord te resetten.

Ok