Inloggen English MENU
Home Over ons Spaarnestad Photo Historie Nationaal Archief / Gahetna.nl Particulieren Fotograaf onbekend Agenten Mensen Collectie & meer Collectie Spaarnestad Uitgelicht John Kleinen - China 1971 Podcasts Crossover Fotomonologen door Rob Moorees Support Tarieven en betalingsmogelijkheden van facturen Leveringsvoorwaarden Hulp bij onderzoek Beeld bestellen en veel gestelde vragen Contact

0
Filters wissen Sluit

Oriëntatie

Periode

t/m

Categorie

Trefwoorden Engels

Land

Collectie

Materiaal

Kleur


Fotograaf onbekend

Van veel foto’s uit het archief is de fotograaf niet bekend. De naam van de fotograaf werd gedurende een groot deel van de 20ste eeuw zelden achterop een foto vermeld. Vroeger vond men meestal de naam niet belangwekkend genoeg. Tegenwoordig vinden we het uiterst belangrijk om de naam van de fotograaf ALTIJD te vermelden. En zo hoort het ook. Het is tenslotte zijn of haar werk. Ook als de fotograaf in loondienst is geweest of anderszins afstand heeft gedaan van zijn/haar rechten is het belangrijk zijn/haar naam te vermelden.

Bij Spaarnestad Photo zijn we altijd naarstig op zoek naar de (naam van de) fotograaf van de foto's. Dat is een moeilijk en tijdrovend proces. Helaas is zelfs onze expertise niet toereikend om alle foto's aan een fotograaf te verbinden. Vandaar dat er op deze website de term “ fotograaf onbekend ” voorkomt. Mocht u een foto (her-)kennen als de uwe, of u weet wie die foto heeft gemaakt, laat ons het alstublieft weten via verkoop@spaarnestadphoto.nl of bel 070-3314160 . Dan kunnen wij de naam erbij zetten en met de fotograaf of de erven in contact treden. Bij voorbaat onze grote dank voor uw hulp.

Nieuwe selectie

Geef hieronder een naam voor de nieuwe selectieItems delen

Vul hieronder de gegevens in van de persoon waarmee je de items wilt delen.

Deel

Verwijder selectie

Weet je zeker dat je deze selectie wilt verwijderen?

Ja Nee

Wijzig naam

Geef hieronder een andere naam voor deze selectie.

Gebruik

Vermelding creditline verplicht:

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.


Verzenden

Downloaden ZIP

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je bestand wordt nu klaargezet.


Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.

Sluit

Inloggen

Wij hebben geen account gevonden met deze gegevens. Probeer opnieuw in te loggen met de juiste gegevens.

Je bent ingelogd bij Spaarnestad. Druk op de onderstaande knop om dit venster te sluiten.

Sluit

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder je e-mailadres in waarmee je bent ingeschreven bij de beeldbank. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te herstellen.

Je wachtwoord is verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. In de mail bevindt zich een link om je wachtwoord te resetten.

Ok